ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΑ PANEL ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

  Τα smart whiteboard διαθέτουν στιβαρή κατασκευή και εύρος δυνατοτήτων και εφαρμογών, κατάλληλα να εξοπλίσουν κάθε εργασιακό περιβάλλον. Με την ενσωματωμένη εφαρμογή "WhiteBoard" το πάνελ μετατρέπεται σε σύγχρονο ψηφιακό πίνακα με ακρίβεια ανίχνευσης αφής 1mm και δυνατότητα πολλαπλής αφής, έξυπνες λειτουργίες γραφής και δυνατότητα ενσωμάτωσης οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο, εικόνες κλπ.). Επίσης, περιλαμβάνει Android 8 ή 9 (αναλόγως το μοντέλο), πλήρη συμβατότητα με όλες τις πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης, ενσωματωμένη κάμερα, μικρόφωνο, ηχεία, διασύνδεση στο internet, mirroring και δυνατότητα καταγραφής ήχου και εικόνας.

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: ΗΟRΙΟΝ

Σας ενδιαφέρει το προϊόν;

 


ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

HIGHLIGHTS

Λειτουργία κατοπτρισμού για άμεση κοινή χρήση


Οι σειρές οθονών της Horion βασίζονται στην τεχνολογία 4K των πάνελ της LG. Χάρη στα προηγμένα τεχνολογικά αξεσουάρ, το ενσωματωμένο λειτουργικό σύστημα αποτελεί το σημείο καμπής στον τρόπο παρουσίασης, συνεργασίας και εργασίας στην εταιρεία.
Δυνατότητα τηλεδιάσκεψης με συμβατότητα όλων των σύγχρονων πλατφορμών


Το αποκλειστικό σύστημα Cloud Conferencing της Horion επιτρέπει την κοινή χρήση οθόνης μεταξύ του διαδραστικού πίνακα και διαφορετικών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, tablet, υπολογιστές), χωρίς περιορισμό χώρου, επιτρέποντας – στην πραγματικότητα – μια «πρόσωπο – με – πρόσωπο» επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο, χάρη στο πολλά χαρακτηριστικά.

QUAD Split Screen για εύκολη σύγκριση πληροφοριών

Η συσκευή σας επιτρέπει να βλέπετε το περιεχόμενο πολλών συσκευών (κινητό τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή) ταυτόχρονα, χωρίζοντας την οθόνη σε πανομοιότυπα μέρη. Αυτό επιτρέπει μια οπτικοποίηση που διευκολύνει τη σύγκριση των πληροφοριών.ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ


  


 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram