Ακολουθήστε μας

Image

Ψηφιακή σήμανση

Συστήματα τηλεδιάσκεψης

Εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο δυνατό βαθμό τις δυνατότητες που σας προσφέρονται από τις εφαρμογές ψηφιακής σήμανσης (digital signage) για αποτελεσματική οπτική επικοινωνία προς οποιαδήποτε κοινό.

Είτε η εφαρμογή αφορά την προώθηση σε εμπορικά κέντρα και καταστήματα είτε πληροφόρηση του κοινού και των εργαζομένων σε εταιρικούς χώρους και γραφεία, η ψηφιακή σήμανση είναι σήμερα περισσότερο από ποτέ απαραίτητη για την αποτελεσματική μετάδοση των κατάλληλων μηνυμάτων σε κάθε περίσταση και στιγμή.

Οι διαθέσιμες λύσεις digital signage από την «Τεχνολογική Συστημάτων» περιλαμβάνουν πλήθος συνδυασμών συσκευών ή λογισμικού προκειμένου να είναι εύκολος ο απομακρυσμένος έλεγχος της μετάδοσης των μηνυμάτων, εικόνων ή video αλλά και ο αυτόματος προγραμματισμός (playlist) για όλες τις πιθανές εφαρμογές:

  • Προωθητικές χρήσεις σε σημεία πώλησης
  • Σημεία πληροφόρησης (info kiosks) ή προσανατολισμού (wayfinding)
  • Μηνύματα προς τους επισκέπτες ενός κτιρίου
  • Πληροφόρηση για τα εκθέματα σε μουσεία, galleries.
  • Δημιουργία ambience σε χώρους επισκεπτών
  • Πληροφόρηση για events και συνέδρια σε ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα.

Οθόνες υπερ-υψηλής φωτεινότητας διασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες θέασης ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους με πλήρη ηλιοφάνεια, ενώ ειδικές κατασκευές μπορούν να προστατεύσουν τις οθόνες από κάθε πιθανό κίνδυνο (π.χ. καιρικές συνθήκες ή βανδαλισμούς).

Οι διαθέσιμες λύσεις μπορεί να περιλαμβάνουν από μια stand-alone οθόνη με προ-φορτωμένο περιεχόμενο, μέχρι ένα μεγάλο δίκτυο οθονών (super markets, αλυσίδες καταστημάτων), με περιεχόμενο που μεταδίδεται μέσω διαδικτυακής σύνδεσης από ένα κέντρο ελέγχου.

Όποια κι αν είναι η πιθανή χρήση και ο χώρος για την ψηφιακή σήμανση, στην “Τεχνολογική Συστημάτων” θα συνθέσουμε την βέλτιστη λύση για τις ανάγκες σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Image
Image
Image
espa