Ακολουθήστε μας

Image

Συστήματα τηλεδιάσκεψης

Συστήματα τηλεδιάσκεψης

Τα συστήματα τηλεδιάσκεψης είναι πλέον απαραίτητα στις περισσότερες εταιρείες και οργανισμούς, ανεξάρτητα του μεγέθους ή του αντικειμένου τους.

Η ύπαρξη ενός ποιοτικού συστήματος τηλεδιάσκεψης στο χώρο εργασίας, διευκολύνει την απομακρυσμένη επικοινωνία μας με συνεργάτες και πελάτες. Επιπλέον, αποτελεί μια καλή βάση για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας της επιχείρησής μας, αφού μας δίνει τη δυνατότητα να συμμετέχουμε, μέσω της απομακρυσμένης παρουσίας μας σε συνέδρια, workshops, παρουσιάσεις κ.α.

Στην “Τεχνολογική Συστημάτων” παρέχουμε συστήματα τηλεδιάσκεψης που μπορούν να καλύψουν κάθε πιθανή ανάγκη σας, να προσαρμοστούν σε κάθε χώρο και να ανταποκριθούν σε κάθε τεχνική προδιαγραφή, ή απαίτηση ασφαλείας.

Τα συστήματα τηλεδιάσκεψης που παρέχουμε περιλαμβάνουν ένα μεγάλο εύρος από ρομποτικές κάμερες αλλά και bundle συστήματα. Τα συστήματα αυτά, αποτελούν ένα πλήρες σετ από κάμερα, ηχεία και μικρόφωνο. Οποιαδήποτε λύση και να ακολουθήσετε χρειάζεστε μόνο έναν υπολογιστή με ένα συμβατό λογισμικό όπως Skype for Business, WebEx, Zoom, BlueJeans, Google Hangouts, Vidyo και άλλα παρόμοια. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε εξωτερικούς drivers στον υπολογιστή σας, απλώς συνδέστε σε μια θύρα USB και το σύστημα είναι έτοιμο για λειτουργία.

Στην “Τεχνολογική Συστημάτων” αντιλαμβανόμαστε πως η τηλεδιάσκεψη είναι κρίσιμο εταιρικό εργαλείο αποδοτικότητας και επομένως οφείλει να μεταδίδει την καλύτερη δυνατή ποιότητα εικόνας και ήχου. Για το λόγο αυτό, τα συστήματά μας έχουν μοναδικές δυνατότητες μετάδοσης εικόνας HD και καθαρού ήχου, χωρίς αντηχήσεις, ακόμα και όταν ο ομιλητής δεν βρίσκεται κοντά στο μικρόφωνο. Μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα των προϊόντων μας πατώντας εδώ ώστε να μελετήσετε τις τεχνικές προδιαγραφές των προτεινόμενων συστημάτων μας.

 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Image
Image
Image
espa