Ακολουθήστε μας

Image

Αυτοματισμοί εταιρικών χώρων

Αυτοματισμοί εταιρικών χώρων

Αφήστε σε εμάς το σχεδιασμό της πλήρους διαχείρισης και λειτουργίας των αιθουσών συναντήσεων.

Θα εκπλαγείτε με τη γκάμα των διαθέσιμων λύσεων που θα εκπονήσουμε για τις ανάγκες σας στην “Τεχνολογική Συστημάτων”. Θα ενσωματώσουμε στο σχεδιασμό τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες αιχμής για να κάνετε τις συνεδριάσεις ή τις συνεργασίες σας περισσότερο αποδοτικές.

Με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να διασυνδέσετε ασύρματα μέχρι και 4 διαφορετικές ομάδες εργασίας, οι οποίες εκτός από το να παρακολουθούν τη συνεδρίαση, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά προβάλλοντας περιεχόμενο από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, σε πραγματικό χρόνο. Επιπλέον θα μπορούν σε οποιαδήποτε στιγμή να αναλάβουν την ροή της παρουσίασης.

Θα έχετε πολύπλευρο έλεγχο όχι μόνο των συνδεδεμένων συσκευών και του περιεχομένου της παρουσίασης, αλλά και την πλήρη διαχείριση των αιθουσών και των χώρων σας. Θα μπορείτε για παράδειγμα, να βλέπετε τις ώρες διαθεσιμότητας κάθε αίθουσας, να πραγματοποιείτε την κράτηση για την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε, ενώ παράλληλα ενημερώνεται το «ημερολόγιο» των αιθουσών για την τρέχουσα διαθεσιμότητα.

Θα μπορείτε μέσω μιας ταμπλέτας στην είσοδο κάθε αίθουσας να ενημερώσετε για το θέμα και τη διάρκεια της συνάντησης, το όνομα του οργανωτή, ενώ ειδικές χρωματικές ενδείξεις μπορούν να δείχνουν την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε αίθουσας. Παράλληλα θα έχετε χρήσιμη πληροφόρηση ως διαχειριστές του ποσοστού απασχόλησης κάθε αίθουσας και να βάλετε πολύτιμα συμπεράσματα για τη χρήση του εξοπλισμού σας.

Θα μπορείτε να έχετε διαθέσιμους στο πάτημα ενός κουμπιού αυτοματοποιημένες ενέργειες φωτισμού, λειτουργίας συσκευών ή ακόμα και ρύθμιση της θερμοκρασίας.

Οι λύσεις μας σας προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα check-in και check-out για τους επισκέπτες σας, με ταυτόχρονη ειδοποίηση του οικοδεσπότη ότι ο επισκέπτης του έχει φτάσει. Επιπλέον, εξασφαλίζουν την ασφάλεια της επιχείρησής σας καθώς όλες οι επισκέψεις καταγράφονται και ελέγχονται ανά πάσα στιγμή από το γραφείο σας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Image
Image
Image
espa