Ακολουθήστε μας

Image

Αίθουσες συνεδριάσεων


Η ποιότητα των παρουσιάσεων στον εταιρικό σας χώρο, είναι κάτι περισσότερο από μια απλή διαδοχή slides. Η άριστη ποιότητα εικόνας με τη σωστή φωτεινότητα, ο σωστός και επαρκής ήχος αλλά κυρίως οι δυνατότητες διασύνδεσης στα προβολικά συστήματα των συσκευών των επισκεπτών σας, δίνουν συνολικά την εικόνα που αντιπροσωπεύει το επίπεδο της Εταιρείας σας αλλά αυξάνουν και θεαματικά την πρόσληψη του περιεχομένου από τους συμμετέχοντες.

Στην «Τεχνολογική Συστημάτων» διαθέτουμε εμπειρία δεκαετιών ως ο πιο εξειδικευμένος προμηθευτής εξοπλισμού παρουσίασης στην Ελλάδα.

Με βάση τον διαθέσιμο προϋπολογισμό και ανάλογα με το χώρο σας, από την πιο απλή μέχρι και την πιο σύνθετη ανάγκη, θα σχεδιάσουμε και θα σας προτείνουμε λύσεις που ενσωματώνουν τις τελευταίες τεχνολογίες σε οθόνες (απλές ή διαδραστικές), videowalls ή video projectors, για να μπορείτε να έχετε πεντακάθαρες, φωτεινές εικόνες χωρίς την ανάγκη «συσκότισης» στην αίθουσα, με άμεση έναρξη λειτουργίας.

Βιντεοπροβολείς τεχνολογίας laser, οθόνες ανάλυσης με ανάλυση έως και 8k, λογισμικό κρατήσεων των αιθουσών (room booking) με πολλές ευκολίες παρακολούθησης διαθεσιμότητας και ποσοστού χρήσης τη κάθε αίθουσας, είναι μερικές από τις πολλές ευκολίες που θα αναβαθμίσουν θεαματικά την διαδικασία των συνεργασιών σας.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να ενσωματώσετε στις αίθουσες συνεδριάσεών σας συστήματα παρουσίασης και εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης, με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, θα μπορείτε να επιλέξετε εύκολα και γρήγορα τις πηγές εικόνας και να μεταδώσετε ασύρματα κάθε είδους περιεχόμενο από υπολογιστή ή φορητή συσκευή, στις οθόνες σας. Παράλληλα θα μπορείτε να έχετε αυτοματοποιημένες όλες τις λοιπές λειτουργίες της αίθουσας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Image
Image
Image
espa