Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο


Η «Τεχνολογική Συστημάτων» πραγματοποίησε εγκατάσταση στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, τοποθετώντας οπτικοακουστικό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς.


Το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο βρίσκεται εντός των εκπαιδευτικών εξελίξεων συμβαδίζοντας με τις υψηλές προδιαγραφές αναβάθμισης των ανώτερων εκπαιδευτικών μονάδων σε παγκόσμιο επίπεδο. Για την αναβάθμιση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, η Τεχνολογική Συστημάτων κλίθηκε να εγκαταστήσει στο Χαροκόπειο Πανεπιστημίο εξοπλισμό που καλύπτει τις ανάγκες για Videoconferencing. Συγκεκριμένα εγκαταστάθηκε ένα σύγχρονο Sony monitor 75" με υψηλή ανάλυση 4Κ και έντονα χρώματα τεχνολογίας HDR. Παράλληλα τοποθετήθηκε ένα bundle της Vaddio το οποίο περιλαμβάνει μια καμερα, ένα ηχείο και δύο στρογγυλά επιτραπέζια μικρόφωνα για μεγαλύτερη διαδραστικότητα . Τέλος, έχει προβλεφθεί η άμεση απόκριση διαμοιρασμού οθόνης μεταξύ ηλεκτρονικού υπολογιστή και monitor, ώστε να προβάλλεται το υλικό στην οθόνη , με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το Vaddio δοκιμάστηκε επιτυχημένα με SKYPE,GOOGLE HANGOUTS αλλά και μέσω VIDYO & E-PRESENCE που χρησιμοποιεί το πανεπιστήμιο για τις εσωτερικές επικοινωνίες.

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram