Συστήματα Τηλεδιάσκεψης για την επιχείρησή σας

Συστήματα Τηλεδιάσκεψης για την επιχείρησή σας


Η τηλεδιάσκεψη επιτρέπει την επικοινωνία υψηλής ποιότητας μέσω εικόνας και ήχου, με τη σύνδεση δύο ή περισσοτέρων συμμετεχόντων χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως μεγάλη οθόνη ή βιντεοπροβολέα , κάμερα ,ηχεία και μικρόφωνα.

Ένα σύστημα τηλεδιάσκεψης, αποτελεί επένδυση για την επιχείρησή σας, ειδικά αν το χρησιμοποιείτε τακτικά . Η λύση αυτή μπορεί να είναι λιγότερο δαπανηρή από την κάλυψη των σχετικών εξόδων ταξιδιού - ειδικά αν πρόκειται για ταξίδια στο εξωτερικό . Αυτός ο τύπος εργαλείου δεν μπορεί εύκολα να μεταφερθεί από δωμάτιο σε δωμάτιο, ωστόσο, με τις πρόσφατες βελτιώσεις στην τεχνολογία οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν μέσω του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία WebRTC. Ο κεντρικός υπολογιστής (και οι συμμετέχοντες) μπορούν να μοιράζονται την οθόνη τους συνδέοντας τον φορητό υπολογιστή τους με το σύστημα. Μια ζωντανή ροή βίντεο μέσω ενός ασφαλούς δικτύου, επιτρέπει στους συμμετέχοντες να επικοινωνούν μεταξύ τους κατά τρόπο που μοιάζει περισσότερο με μια συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο λόγω της υψηλής ποιότητας ήχου και εικόνας. Επιπλέον με την ενσωματωμένη κρυπτογράφηση ασφαλείας διασφαλίζεται η ιδιωτικότητα των συμμετεχόντων.

Η τηλεδιάσκεψη είναι πολύ χρήσιμη για σημαντικές συναντήσεις όπου η αξιοπιστία και η ποιότητα δεν είναι διαπραγματεύσιμες, όπως συνεδριάσεις του διοικητικού συμβουλίου, ανακοινώσεις της εταιρείας και συναντήσεις ομάδων όπου είναι κρίσιμο για τους συμμετέχοντες να βλέπουν ο ένας τον άλλον, να παρουσιάζουν και να συνεργάζονται αξιόπιστα και αποτελεσματικά.
"Building a Stronger Culture Through Better Video Conferencing"
Connecting people through the power of video

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram