Η τηλεργασία ήρθε και θα μείνει.

thlergasia


Την εποχή που διανύουμε, η ανάγκη για τηλεργασία παρουσιάζεται πιο επίκαιρη απο ποτέ. Οι περισσότερες επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και η τηλεργασία προσδίδεται ως ευκαιρία εξέλιξης για ένα σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον. Απο τις σχετικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί ( Gartnet ) έγινε φανερό πως η τηλεργασία θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι εταιρειών και επιχειρήσεων ακόμα και μετά την χαλάρωση των μέτρων.

Συγκεκριμένα, το 17% των ερωτηθέντων οικονομικών διευθυντών επιχειρήσεων δήλωσε ότι η τηλεργασία θα γίνει μόνιμο καθεστώς για το 20% των υπαλλήλων τους. Απο τα παραπάνω στοιχεία ανακύπτουν πως η εξ αποστάσεως εργασία μπήκε δυναμικά στην ζωή των επιχειρήσεων και όπως φαίνεται θα μείνει. Γιατί όμως τηλεργασία;

Παρέχει ασφάλεια ως προτεραιότητα.

Την εποχή που διανύουμε, η προσωπική ασφάλεια είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό που αφορά όλους τους εργαζόμενους. Η τηλεργασία λοιπόν, πέρα ότι επιτρέπει στους υπαλλήλους να μην εκτίθενται και να παραμένουν ασφαλείς, θα χρησιμεύσει και ως πυξίδα για ακόμα πιο παραγωγικό προγραμματισμό των υποχρεώσεών μας και σε «κανονικές» συνθήκες.

Προσφέρει ευκαιρίες και εξοικονόμηση κόστους.

Η τηλεργασία είναι μια επένδυση για την επιχείρησή σας. Εκμηδενίζει το χρόνο και τις αναγκαίες δαπάνες για τη μετακίνηση των εργαζομένων προς και από το χώρο εργασίας αλλά και έξοδα που αφορούν επαγγελματικά ταξίδια. Ένα σύγχρονο σύστημα τηλεδιάσκεψης διευκολύνει απίστευτα την απομακρυσμένη επικοινωνία τόσο με συνεργάτες όσο και με πελάτες.

Τηλεδιάσκεψη σε προσιτές τιμές.

Πλέον, υπάρχει μια τεράστια γκάμα επιλογών για εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης και διαθέσιμες λύσεις που απευθύνονται σε επιχειρήσεις και προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της κάθε εταιρείας ξεχωριστά. Η απόκτηση εξοπλισμού τηλεδιάσκεψης μακροπρόθεσμα θα μειώνει το λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων και θα ενισχύει την ανταγωνιστικότητά τους.
 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram