Οπτικοακουστικός εξοπλισμός στην εταιρεία Ε.Ι Παπαδόπουλος Α.Ε

hybrid class=

Στο πλαίσιο εξοπλισμού των νέων γραφείων της εταιρείας Ε.Ι Παπαδόπουλος Α.Ε η «Τεχνολογική Συστημάτων» συντέλεσε στον σχεδιασμό ολοκληρωμένων λύσεων οπτικοακουστικού εξοπλισμού σύμφωνα με τις ανάγκες της εταιρείας.

Η εταιρία ηγείται στο χώρο της μπισκοτοποιίας ενώ κατέχει σημαντική θέση στον τομέα των αρτοσκευασμάτων από το 1922, τόσο στην Ελληνική αγορά όσο και στη διεθνή, αφού τα προϊόντα της ταξιδεύουν σήμερα σε περισσότερες από σαράντα χώρες.

Στο πλαίσιο αυτό των διεθνών και εγχώριων συνεργασιών, η εταιρεία χρειάστηκε ένα ολοκληρωμένο σύστημα τηλεδιασκέψεων σε πολλές αίθουσες των νέων γραφείων αλλά και ψηφιακή σήμανση που θα μεταδίδει μηνύματα 24 ώρες 7 μέρες την εβδομάδα.


hybrid class=

Σε πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε έλεγχος του χώρου από την ομάδα της Τεχνολογικής Συστημάτων ώστε να προταθεί στην εταιρεία ο κατάλληλος εξοπλισμός που θα ανταποκρίνεται στις ιδιαιτερότητες του χώρου. Έπειτα, ομάδα της εταιρείας «Παπαδόπουλος» επισκέφτηκε την εταιρεία μας με σκοπό την δοκιμή μέρους του εξοπλισμού στην demo αίθουσα που υπάρχει διαθέσιμη. Στη συνέχεια ξεκίνησαν διαδικασίες προμήθειας και εγκατάστασης. Τα νέα γραφεία της εταιρείας εξοπλίστηκαν ενδελεχώς με τα παρακάτω προϊόντα:


• 10 επαγγελματικά monitors SONY 85” (SONY FW-85BZ35F)
• 14 conference bar all in one με ενσωματωμένη κάμερα, ηχεία και μικρόφωνα (Polycom)
• 3 επαγγελματικά monitors SONY 75” (SONY FW-75BZ35F)
• 1 επαγγελματικό monitor SONY 65” (SONY FW-65BZ35F)
• 5 τροχήλατα stands που διευκολύνουν την μετακίνηση των οθονών
• Το λογισμικό διαχείρισης συσκευών “TEOS Management Solution” που απλοποιεί τον έλεγχο και το περιεχόμενο των monitors.


Εγκαθιστώντας επαγγελματικές οθόνες στα meeting rooms της εταιρείας διευκολύνονται οι ανάγκες για τηλεδιάσκεψη αφού υπάρχει οπτική επικοινωνία με τον συνομιλητή/πελάτη, διεκπεραιώνονται οι εταιρικές παρουσιάσεις και υπάρχει η δυνατότητα ψηφιακής σήμανσης για αποτελεσματική οπτική επικοινωνία με πελάτες ή προμηθευτές που επισκέπτονται το χώρο. Τέλος, με το προημένο λογισμικό διαχείρισης TEOS, από την Sony, το περιεχόμενο των οθονών μεταφορτώνεται οποιαδήποτε στιγμή, εύκολα και απομακρυσμένα.
Στο σύνολό του, ο εξοπλισμός αποπνέει τεχνολογικά σύγχρονο περιβάλλον και αντικατοπτρίζεται το κύρος που διαθέτει η εν λόγω εταιρεία.


hybrid class=

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:


Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.
☎ +30 210 6017620
📧 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
🌐 www.technologica.gr
 Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram