Επαγγελματικές οθόνες SONY OLED - Τεχνολογία και πλεονεκτήματα

Eπαγγελματικές οθόνες SONY OLED - Τεχνολογία και πλεονεκτήματα

Η τεχνολογία OLED (Organic Light Emitting Diodes) στηρίζεται σε ένα βασισμένο σε άνθρακα οργανικό φιλμ, το οποίο τοποθετείται ανάμεσα σε δύο αγωγούς και εκπέμπει φως όποτε περνά από μέσα του ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτή η διαδικασία διεξάγεται ανά pixel προσφέροντας καταπληκτικά αποτελέσματα και πλεονεκτήματα.

Το αποτέλεσμα;

  • 100% έλεγχος της πηγής φωτός κάθε εικονοστοιχείου, με ταυτόχρονη πλήρη αυτονομία των γειτονικών pixels
  • Εξοικονόμηση ενέργειας και απόλυτο μαύρο, αφού κάθε μεμονωμένο pixel μπορεί είναι «σβηστό»
  • Μοναδική απεικόνιση σκοτεινών πλάνων, ακρίβεια απεικόνισης σκούρων τόνων αφού δεν διαχέεται φως και δεν δημιουργούνται αλλοιώσεις στη φωτεινότητα από γειτονικά pixels
  • Ακόμα πιο λεπτές οθόνες αφού δεν χρησιμοποιείται panel οπίσθιου φωτισμού
  • Εξαιρετική θέαση από οποιαδήποτε γωνία, αφενός χάρη στην τεχνολογία και στην λεπτή τους κατασκευή και αφετέρου γιατί τα pixel βρίσκονται πολύ κοντά στην επιφάνεια της οθόνης

Συμπερασματικά τα πλεονεκτήματα συνοψίζονται σε:
Βαθύτερο μαύρο, ευρύτερες γωνίες θέασης, ασυναγώνιστη αντίθεση στους σκούρους τόνους, βελτιωμένη οξύτητα εικόνας, εξοικονόμηση ενέργειας

Γιατί SONY OLED;

Εκτός των παραπάνω χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας OLED, οι επαγγελματικές οθόνες SONY OLED, χάρις στην Acoustic Surface™ τεχνολογία, επιτρέπουν τη διάχυση του ήχου κατευθείαν από την οθόνη (χωρίς τη χρήση ενσωματωμένων ηχείων).

Επιπλέον, επιτρέπουν τη δημιουργία και προβολή εντυπωσιακών digital signage εικόνων και video, που προέρχονται από την μίξη media files ή από online περιεχόμενο χωρίς τη σύνδεση με εξωτερική συσκευή περιεχομένου ή player. Η επιλογή του APIs (Application Programming Interface) επιτρέπει τη διαχείριση από απόσταση και τη σύνδεση της οθόνης με εξωτερικά συστήματα διαχείρισης και προβολής περιεχομένου.

Η SONY με την TRILUMINOS Display χαρτογραφεί τα χρώματα από μια ευρύτερη παλέτα και αναπαράγει πιστά έναν κόσμο πιο πλούσιων, πιο ζωντανών αποχρώσεων και τόνων.

Οι επαγγελματικές οθόνες SONY OLED είναι κατασκευασμένες ώστε να αντέχουν στη συνεχή χρήση (24x7) και ανταποκρίνονται σε ένα μεγάλο εύρος επαγγελματικών εφαρμογών, μέσω ευέλικτης ενσύρματης ή ασύρματης σύνδεσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram