Πως να επιλέξω τον κατάλληλο προτζέκτορα;


Οι προβολείς συγκρίνονται συνήθως με βάση τρεις σημαντικούς παράγοντες : την φωτεινότητα (brightness), την ανάλυση (resolution) και την απόσταση προβολής (Throw ratio). Μόλις ληφθούν υπόψη αυτοί οι παράγοντες, μπορείτε να περιορίσετε περαιτέρω την επιλογή σας με δευτερεύοντες παράγοντες όπως πηγή φωτός, διάρκεια ζωής λάμπας, εγγύηση, συνδεσιμότητα κλπ.

platformesTilediaskepsis


Για να βασιστείτε στην λύση της τηλεδιάσκεψης με σκοπό τις προγραμματισμένες επαγγελματικές συναντήσεις , πέρα από εξοπλισμό τηλεδιάσκεψης που είναι απαραίτητος για καλύτερη ηχητική, ακουστική και οπτική απόδοση, είναι σημαντική και η επιλογή μιας αξιόπιστης πλατφόρμας.

5 οφέλη του “Home Cinema.


Σκέφτεστε να αναβαθμίσετε τον χώρο σας ώστε να πληρεί τις προδιαγραφές της άνεσης και της πολυτέλειας που επιθυμείτε; Αν δεν χάνετε ευκαιρία για παρακολούθηση ταινιών και αθλητικών εκδηλώσεων, αποκτήστε την εμπειρία που αναζητάτε με την τοποθέτηση ενός συστήματος «home cinema» που θα μεταμορφώσει το σπίτι σας σε κινηματογράφο.

thlergasia


Την εποχή που διανύουμε, η ανάγκη για τηλεργασία παρουσιάζεται πιο επίκαιρη απο ποτέ. Οι περισσότερες επιχειρήσεις καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και η τηλεργασία προσδίδεται ως ευκαιρία εξέλιξης για ένα σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον. Απο τις σχετικές έρευνες που έχουν διεξαχθεί ( Gartnet ) έγινε φανερό πως η τηλεργασία θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι εταιρειών και επιχειρήσεων ακόμα και μετά την χαλάρωση των μέτρων.

Συστήματα Τηλεδιάσκεψης για την επιχείρησή σας


Η τηλεδιάσκεψη επιτρέπει την επικοινωνία υψηλής ποιότητας μέσω εικόνας και ήχου, με τη σύνδεση δύο ή περισσοτέρων συμμετεχόντων χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, όπως μεγάλη οθόνη ή βιντεοπροβολέα , κάμερα ,ηχεία και μικρόφωνα.

Σελίδα 1 από 2

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedin