Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων

Από το 1987 η εταιρεία μας, Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε., δραστηριοποιείται στον χώρο της εικόνας και του ήχου. Σχεδιάζουμε, προμηθεύουμε, εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε μετά την εγκατάσταση, ολοκληρωμένα συστήματα επαγγελματικού οπτικοακουστικού εξοπλισμού και εφαρμογών. Ως integrator, προσφέρουμε τις ιδανικές λύσεις στους τομείς της Ψηφιακής Σήμανσης (Digital Signage), της Τηλεδιάσκεψης (Video Conference), των Συστημάτων για αίθουσες συνεδριάσεων (Meeting Room Systems), της Διαδραστικής Εκπαίδευσης (Interactive Education) και της ηχητικής κάλυψης.

Τα σημεία που διαφοροποιούν την εταιρεία μας είναι η υψηλού επιπέδου εξειδίκευση, η πολύχρονη πείρα και η δυνατότητά μας να παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις, βοηθώντας τους επαγγελματίες, τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να καλύπτουν τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες τους. Αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων βασίζεται σε εμάς και εμπιστεύεται τις προτάσεις μας.

Στην Τεχνολογική Συστημάτων έχουμε εξασφαλίσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εταιρείες στον τομέα τους, οι οποίες διακρίνονται για την ποιότητα των προϊόντων τους και την αξιοπιστία τους. Στον τομέα της εικόνας είμστε Εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της SONY Professional Solutions και DISPLAY+ Authorized Reseller (ή αντιπρόσωπος) της EPSON, ενώ από τους βασικούς μας συνεργάτες είναι η LG και η VTRON. Στον ήχο ξεχωρίζει η συνεργασία μας με την SENHEISER, και στον περιφερειακό εξοπλισμό, απαραίτητο για την ενοποίηση σε μια ολοκληρωμένη λύση και την συνεργασία όλων των παραπάνω, εμπιστευόμαστε την KRAMER, καινοτόμο και βραβευμένη εταιρεία στον τομέα της.

Με σεβασμό στον πελάτη έχουμε αναπτύξει και εφαρμόσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

Μόνιτρος- Τεχνολογική Συστημάτων
Βιντεοπροβολείς - Τεχνολογική Συστημάτων
Συστήματα ήχου - Τεχνολογική Συστημάτων

Τεχνολογική Συστημάτων Α.Ε.

Πιστοποιημένη κατά ISO

Ακολουθήστε μας

Technologia twitterTechnologia facebookTechnologia youtubeTechnologia linkedinTechnologia instagram