Η Vaddio είναι ο παγκόσμιος κατασκευαστής PTZ καμερών, συστημάτων ελέγχου με ειδικότητα στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, περιφερειακά USB με χρήση στα οπτικοακουστικά, τηλεδιάσκεψη και μετάδοση αγορών. Με βάση στη Μινεάπολη, της Μινεσότα, η Vaddio κάνει κατασκευή καινοτόμων ιδεών.

Τα προϊόντα της σε παγκόσμιο επίπεδο ενσωματώνονται σε εγκαταστάσεις που κυμαίνονται από στούντιο τηλεόρασης έως high-tech σπίτια. Χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις κυβερνητικές, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εταιρικές αίθουσες συνεδριάσεων.

Από την σειρά Clearview Family HD καμερών – κάμερες PTZ που κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες – τη σειρά EasyUSB προϊόντων και αυτοματοποιημένα συστήματα παρακολούθησης φωτογραφικής μηχανής, η Vaddio κατασκευάζει τεχνολογία αιχμής που είναι απλή στη χρήση.

Οι πελάτες απαιτούν τεχνολογία αιχμής που είναι εύκολο να ελεγχθεί. Θέλετε εξοπλισμό που είναι εύκολο να εγκατασταθούν και να λειτουργούν αξιόπιστα. Η Vaddio εξυπηρετεί φορείς και παρέχει απόδοση και άνεση άνεση.

Official Website : http://www.vaddio.com