Προμηθευτές

Η εταιρεία είναι μοναδικά τοποθετημένη στο να δημιουργεί συσκευές που προσφέρουν την απόλυτη ψυχαγωγική εμπειρία στο σύγχρονο καταναλωτή, και το πετυχαίνει εναρμονίζοντας στοιχεία όπως η παγκόσμια εμβέλεια της, η υπεροχή στο σχεδιασμό καθώς και το ψυχαγωγικό περιεχόμενο που αναπτύσσει. Περισσότερα»
 Για πάνω από 25 χρόνια, η KRAMER ELECTRONICS είναι αφιερωμένη στην ανάπτυξη δημιουργικών, αξιόπιστων και λογικής τιμής συστήματα ήχου, βίντεο και ηλεκτρονικών υπολογιστών, λύσεις επεξεργασίας σήματος, και  διανομή τους σε όλο τον κόσμο με υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και υποστήριξης. Περισσότερα»
 Η PROJECTA είναι μια διεθνής, κορυφαία κατασκευαστής οθονών προβολής με απαράμιλλη εμπειρία στον τομέα της. Η PROJECTA έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια εταιρεία με έδρα το Weert. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1953 και από τότε έχει συγκεντρώσει μεγάλη εμπειρία στην κατασκευή και προμήθεια, υψηλής ποιότητας οθονών προβολής και επίπλων παρουσίασης. Περισσότερα»
 Η LG Electronics ιδρύθηκε το 1958 και από τότε είναι πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής, χάρη στην τεχνολογική τεχνογνωσία που βασίζεται στη μακρόχρονη εμπειρία της στην κατασκευή οικιακών συσκευών, όπως ραδιόφωνα και τηλεοράσεις. Περισσότερα»
download Διακρίνεται για την πρωτοπορία και την καινοτομία στις τεχνολογίες ψηφιακής εικόνας, με κύρια δραστηριοποίηση στο χώρο της πληροφορικής καθώς και στο χώρο των συσκευών ακριβείας με προϊόντα όπως ρολόγια. Τα προϊόντα της Epson αναγνωρίζονται διεθνώς για την υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα, εργονομία και εξοικονόμηση ενέργειας. Περισσότερα»
 Η SMART είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων συνεργασίας που αλλάζουν τον τρόπο που λειτουργεί ο κόσμος και μαθαίνει. Ως παγκόσμιος ηγέτης σε διαδραστικούς πίνακες, η εστίασή στην ανάπτυξη είναι μια ποικιλία από ευκολία στη χρήση, ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρουν… Περισσότερα»
Η VTRON TECHNOLOGIES είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την εξυπηρέτηση των state-of-the-art συστημάτων απεικόνισης και λύσεων που παρέχουν μια βελτιωμένη επικοινωνία της ομάδας με μεγαλύτερη ευελιξία,  συνδεσιμότητα και  ποιότητα. Περισσότερα»
  Η Polycom, είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ενοποιημένων επικοινωνιών (UC) με πρωταρχική θέση στην τηλεπαρουσία, βίντεο και φωνής. Το όραμα και η στρατηγική της Polycom είναι η επικοινωνία και η συνεργασία των ανθρώπων να γίνεται από οπουδήποτε. Περισσότερα»
Η LifeSize ιδρύθηκε το 2003 και πήρε το όνομα “Εταιρεία Τηλεδιάσκεψης της Χρονιάς” για το 2007 από το Insight. Η LifeSize έχει λύσεις που συνδυάζουν εξαιρετική ποιότητα, απλότητα χρήσης και διαχείρισης διαχειριστή, true-to-life εμπειρία. . Περισσότερα»
 Η Avaya είναι ο κορυφαίος πάροχος λύσεων επικοινωνίας, που παρέχει ενοποιημένες επικοινωνίες, σε πραγματικό χρόνο βίντεο, τη δικτύωση και τις συναφείς υπηρεσίες σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών σε όλο τον κόσμο. Περισσότερα»
   Ο Όμιλος Sennheiser, με έδρα το Wedemark κοντά στο Ανόβερο, της Γερμανίας, είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως μικροφώνων, ακουστικών και ασύρματων συστημάτων μετάδοσης. Περισσότερα»
 Η Extron Electronics, η οποία εδρεύει στο Anaheim, της Καλιφόρνια, των ΗΠΑ, είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής επαγγελματικών προϊόντων AV των ολοκληρωμένων συστημάτων AV συμπεριλαμβανομένων των συστημάτων ελέγχου, ο υπολογιστής-βίντεο διεπαφές… Περισσότερα»
 Η Crestron είναι μια ομάδα εικόνας και επικοινωνιών του 21ου αιώνα, προσφέροντας δεξιότητες που χρειάζονται πελάτες να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν καινοτόμες στρατηγικές για έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο καταναλωτών. Περισσότερα»
 Η Vaddio είναι ο παγκόσμιος κατασκευαστής PTZ καμερών, συστημάτων ελέγχου με ειδικότητα στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, περιφερειακά USB με χρήση στα οπτικοακουστικά, τηλεδιάσκεψη και μετάδοση αγορών. Με βάση στη Μινεάπολη, της Μινεσότα, η Vaddio κάνει κατασκευή καινοτόμων ιδεών. Περισσότερα»
   Η ClearOne είναι ο κορυφαίος πάροχος των audio conferencing, Unified Communication & Streaming multi-media λύσεων. Η αξιοπιστία, η ευελιξία και η απόδοση των ολοκληρωμένων λύσεων εξοικονομεί χρόνο και χρήμα… Περισσότερα»
 Η Akeydor είναι παγκόσμια, διανομέας των Security και λύσεις λογισμικού Asset Management που βοηθούν τους οργανισμούς να αναλάβουν τον έλεγχο πάνω στα Πληροφοριακά Συστήματα τους και να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο ακεραιότητας της πληροφορικής. Περισσότερα»
 Η TELEVIC αναπτύσσει και κατασκευάζει λύσεις συνεδριακών ήχου για δημοτικά συμβούλια, περιφερειακά συμβούλια, κοινοβούλια, εταιρικά, διοικητικά συμβούλια.Με τα χρόνια, η TELEVIC έχει γίνει ο βασικός πάροχος λύσεων για πολλά ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Περισσότερα»
meetio  To Meetio Room είναι ένα meeting room manager το οποίο μπορεί να τοποθετηθεί
έξω από ένα meeting room και να δείχνει εαν είναι κατειλημμένο ή ελεύθερο. Εάν είναι ελεύθερο υπάρχει δυνατότητα να “κλείσεις” άμεσα από την οθόνη. Περισσότερα»