Immersive Telepresence

Immersive Telepresence

Η απόλυτη λύση video conference

Το Telepresence είναι η απόλυτη λύση για το video conferencing, Με ένα πλήρως εξοπλισμένο σύστημα τηλεδιάσκεψης μπορείτε να δημιουργήσετε την πιο ρεαλιστική εμπειρία meeting. Δίνει τη δυνατότητα σε ένα χρηστη να συμμετέχει στο meeting και να αισθάνεται ακριβώς σαν να κάθεται στο ίδιο τραπέζι, παρόλο που τις περισσότερες φορές μπορεί να βρίσκεται μίλια μακριά ή ακόμη και σε άλλη ήπειρο.

Το immersive telepresence είναι η απόλυτη λύση video conferencing και σε συνδυασμό με τα προϊόντα της ΤΕΧΝΛΟΓΙΚΗΣ δίνεται η δυνατότητα να εργάζεστε σε υψηλό επαγγελματικό επίπεδο συνδυάζοντας χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας

 

Εκεί που σφυρηλατούνται οι παραγωγικές σχέσεις συνεργασίας

Αυτά τα πολυτελή περιβάλλοντα παραδίδουν έναν δυνατό συνδυασμό από υψηλή ανάλυση ήχου και εικόνας , κινηματογραφικό video wall επιτρέποντας στους συμμετέχοντες, που βρίσκονται σε διάφορα μέρη του κόσμου, να επικοινωνούν σε ένα φυσικό meeting γύρω από το τραπέζι , όπου η πραγματική οπτική επαφή και παραγωγική συνεργασία συναντιούνται. Κάθε λεπτομέρεια της τηλεδιάσκεψης έχει ληφθεί υπόψη , από τα έπιπλα του χώρου , την ακουστική και το φωτισμό έτσι ώστε να δημιουργηθεί το πιο άνετο περιβάλλον video conference.

Με τεχνικούς όρους, τα προϊόντα  immersive telepresence είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να μειώνουν το κόστος καθώς ενσωματώνουμε τον υπάρχον video εξοπλισμό σε μια καινούρια εμπλουτισμένη επικοινωνία , με HD ήχο και εικόνα, ασφάλεια μεταφοράς πακέτων δεδομένων και περιεχομένου. Θα απολαύσετε γρήγορη επιστροφή στην επένδυσή σας καθώς θα μειωθούν έως 50% η κατανάλωση της ταχύτητας internet.

immersive telepresence είναι η μόνη λύση που σας παρέχει τη δυνατότητα να βλέπεται τον οποιοδήποτε σ επραγματικές διαστάσεις , είτε κάθεται ή κινείται γύρω στο δωμάτιο καθώς τα πάντα διαχειρίζονται  in-house multiparty launching or via fully managed VNOC call scheduling and management

Τα συστήματα telepresence της Τεχνολογικής έχουν εγκατασταθεί σε πολλά high profile περιβάλλοντα .

Θέλω προσφορά