Η Εταιρεία

Η Τεχνολογική Συστημάτων δραστηριοποιείται από το 1987 στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας. Αντικείμενο της εταιρίας είναι ο σχεδιασμός και η εγκατάσταση  ολοκληρωμένων λύσεων, η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και η προώθηση προϊόντων, στον τομέα των οπτικοακουστικών μέσων.

Διαθέτοντας εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, μπορεί να αναλάβει όλα τα στάδια δημιουργίας της κατάλληλης οπτικοακουστικής εφαρμογής για εσάς, από την επιλογή της κατάλληλης λύσης έως την υποστήριξή της και μάλιστα με διαδικασίες πιστοποιημένες κατά ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015.

Αποτελεί  εισαγωγέα και συνεργάτη μιας σειράς από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού, όπως Vtron, Avaya, LG, Lifesize, Polycom, Sennheiser, Smart Technologies, Avira, Kramer, Colebrook Bosson Saunders, Extron, Radvision, Vity, Projecta, Crestron, Vaddio, Plantronics, ενώ είναι Specialist Dealer της Sony και της Epson, διαθέτοντας όλη την γκάμα των επαγγελματικών προϊόντων τους, καθώς και το μόνο εξουσιοδοτημένο Service των επαγγελματικών προϊόντων της Sony.

Το σημείο που διαφοροποιεί την Τεχνολογική Συστημάτων από τον ανταγωνισμό είναι η δυνατότητα της να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, βοηθώντας τον επαγγελματία να καλύψει με απόλυτη επιτυχία τις ανάγκες του.

Για αυτό το λόγο ένας μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων βασίζονται στο εξειδικευμένο προσωπικό της και εμπιστεύονται τις προτάσεις της προκειμένου να βελτιώσουν τον τρόπο που χρησιμοποιούν την οπτικοακουστική τεχνολογία.

Οι εξελίξεις στον τομέα των οπτικοακουστικών και η σύγκλιση με τις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική δίνουν στις επιχειρήσεις καινούργια τεχνολογικά εργαλεία. Σε μια τέτοια εποχή όπου οι εξελίξεις τρέχουν με ταχύτατους ρυθμούς, η Τεχνολογική είναι σε θέση να βοηθήσει τους πελάτες της να επιλέξουν τις κατάλληλες λύσεις για να βελτιώσουν την επικοινωνία τους, τόσο στα πλαίσια της εταιρικής λειτουργίας, όσο και με τους πελάτες και τους συνεργάτες.

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που προτείνει η Τεχνολογική Συστημάτων είναι λειτουργικές και πρακτικές, ενώ εξασφαλίζετε το χαμηλότερο δυνατό κόστος και την μικρότερη χρονική διάρκεια ολοκλήρωσης της εγκατάστασης σας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015

CERTIFICATE ISO 14001:2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2017

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΘΕΜΑΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2015

Ισολογισμός 2014

Ισολογισμός 2013

Ισολογισμός 2012