Νέος Laser Προβολέας Εγκατάστασης VPL-FHZ55 από τη Sony

Thursday, June 6 2013

Ο VPL-FHZ55 3LCD είναι ο πρώτος λέιζερ προβολέας στον κόσμο, προσφέροντας απόδοση και αξιοπιστία σε κρίσιμες εφαρμογές εγκατάστασης.

Είναι ιδανικό για ευρύ φάσμα αναγκών εγκατάστασης, παράγει έντονες και λεπτομερείς εικόνες WUXGA υψηλότερης ποιότητας από Full HD.

Η φιλική προς το περιβάλλον πηγή φωτός λέιζερ συνδυάζεται με τεχνολογία 3LCD BrightEra ™ από τη Sony. Θα δείτε διαφορά με εξαιρετική ποιότητα εικόνας και φωτεινότητα στα 4000 lumens, καθώς και εξαιρετική αντίθεση και συνεπή σταθερότητα χρώματος.

Επιπλέον, η πηγή φωτός λέιζερ είναι σχεδιασμένη για έως 20.000 ώρες διάρκεια ζωής – πολύ περισσότερο από ό, τι η UHP λυχνία σε παραδοσιακούς προβολείς. Οι  απαιτήσεις συντήρησης είναι εξαιρετικά μειωμένες. Τέλος μια σειρά χαρακτηριστικών εξοικονόμησης ενέργειας, μειώνουν σημαντικά το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας.

Ο VPL-FHZ55 μπορεί να εγκατασταθεί  σε σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον – από ακαδημαϊκά ιδρύματα, εταιρίες, του κλάδου της ιατρικής και των οργανισμών του δημόσιου τομέα σε τουριστικά αξιοθέατα και χώρους λιανικής πώλησης. Τοποθετήστε τον προβολέα σε οποιαδήποτε γωνία – ακόμα και στο πλάι ή ανάποδα. Με το VPL-FHZ55, δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα σας.

Ο VPL-FHZ55 έρχεται με στάνταρ  PrimeSupport από τη Sony, ένα πολύτιμο πακέτο παροχών για να σας κρατήσει σε λειτουργία χωρίς το άγχος των απρόβλεπτων δαπανών:
5 χρόνια εγγύηση Prime Support με συλλογή, επισκευή και επιστροφή για την κύρια μονάδα της συσκευής προβολής.

Δείτε αναλυτικά το προϊόν